Salon Els Tuitjenhorn

Zuiver en Zen 

Aanbieding!


 Natuurlijke wimper lift behandeling!  
Lash Volume Lift (afgekort LVL) is een behandeling om de natuurlijke wimper te krullen zonder gebruik te maken van wimper extension of mascara. e natuurlijke wimper word gelift vanaf de wortel. Ze worden meer gelift dan met de reguliere wimperpermanent-behandeling. Waarbij gebruik wordt gemaakt van "schadelijke" wimperkrultang, rollers of klemmen. Bij LVL word gebruik gemaakt van silicone pats, waardoor de wimpers vanaf de wortel worden gelift, zonder de wimperharen te beschadigen of broos worden. Perfect eyelash gebruikt zachte duurzame natuurlijke materialen, dit helpt de structuur en elasticiteit van de wimpers te waarborgen. 

Resultaat: Een prachtige oogopslag

6 tot 8 weken zichtbaar
Extension' s worden overbodig
Geeft en natuurlijke uitstraling
Geen wimper krultang meer nodig
Douchen en zwemmen geen probleem  

Nazorg: vermijd stromend water de eerste 24 uur, eerste 24 uur niet in de ogen wrijven, eerste 24 uur geen mascara gebruiken.

Deze behandeling is uitbreiden met wimpers verven €  8,50.

Gecombineerd met deze behandeling kunnen de wimpers geverfd worden. Omdat de wimper omhoog staat gekruld, kan op dat moment niet vanaf de haar wortel geverfd worden. Ter voorkoming dat de verf in het oog zou kunnen komen. Uitspoelen met water zal de gehele wimper lift tenietdoen. 


Weleda Hydraterende Behandeling 60 min. € 65,00. Inc. de ooggelroller!   

Deze behandeling hydrateert je huid intensief met het beste uit de natuur. De vijgencactus is een natuurlijke expert in het opslaan van vocht. Dankzij zijn hoog gehalte aan vochtvasthoudende verbindingen zoals polysachariden, stimuleert hij het natuurlijke vermogen van de huis om vocht op te slaan. Na de behandeling voelt je huid gehydrateerd, fris en superzacht aan.

* Reiniging
* Diepte reiniging
* Epileren
* Oogcontourmassage (inclusief de ooggel roller i.v.m. hygiëne)
* Gezichtsmassage
* Hydraterend masker
* Dag verzorging ter afsluiting.

Maak de dag verzorging compleet met de crème en spray!
En profiteer van 10% extra korting op deze producten.