Salon Els Tuitjenhorn

Zuiver en Zen 

Weleda behandelingen

De ritmische massages maken elke Weleda behandeling tot een bijzondere beleving.

Weleda Skin Retreat (100 min.) is een nieuwe beleving van een holistische schoonheidsbehandeling. De Weleda producten worden afgestemd op uw gevoelsbeleving door geurkeuze. Door de stilte tijdens de behandeling en de ritmische massages komt u tot een diepe ontspanning.

 

Amandel Skin retreat, koesterend en omhullend / gevoelige onrustige huid.

Iris Skin retreat, verkoelend en doorstromend / droge of vochtarme huid.

Wilde Roos Skin retreat, vitaliserend en harmoniserend / doffe, droge en vermoeide huid.

Granaatappel Skin retreat, activerend en stimulerend / verlies elasticiteit, pigment vlekjes, eerste rimpeltjes.

Evening primroze Skin retreat, revitaliserend en versterkend / gevoelige rijpere huid en versterkt de elasticiteit van de huid.
Weleda Mama behandeling: Als je zwanger bent, ondergaat je lichaam een ware transformatie en dat kan gepaard gaan met verschillende ongemakken. Gelukkig kunnen deze op diverse manieren worden verlicht en ondersteund.

Weleda Arnica Lichaamsbehandeling: Een behandeling gericht op ontspanning van rug, nek, schouders en het arm-/polsgebied. Door de ritmische massage en de heilzame werking van de Arnica olie wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd.


Kennismakingsbehandeling

Deze behandeling van 30 minuten is ideaal om kennis te maken met de 100% natuurlijke producten van Weleda en geeft een mooie indruk van de Verwenbehandeling van Weleda. Zowel gezicht als handen en voeten krijgen speciale aandacht tijdens deze behandeling. Eerst maken we een huid- en wensanalyse en kiezen we de producten welke het beste bij jou passen. De behandeling start met een voetbad. Hierna wordt het gelaat gezuiverd met warme kompressen, gevolgd door een diep reinigend leemmasker. Tijdens het masker een heerlijke handmassage. Tenslotte wordt de voor jou geschikte verzorging aangebracht. Na afloop kun je rustig terugkomen in het hier en nu. Ontharen en/of verwijderen van onzuiverheden is optioneel.


Weleda Schoonheidsbehandelingen

Wellness behandeling (75 min.)
De behandeling start met een voetbad, zowel gezicht als handen en voeten krijgen speciale aandacht. Hierna wordt gereinigd met Weleda verfrissende reinigingsproducten en warme geurige kompressen, gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Tijdens het masker worden voeten en handen gemasseerd. Hierna volgt een intensief voedend masker en oogpakking, gevolgd door een massage van schouders en gelaat. Ter afsluiting wordt een geschikte verzorging aangebracht. Ontharen d.m.v. hars of epilatie is optioneel.

Cleansing behandeling (60 min.) 
Een intensief reinigende behandeling voor de huid met een zuiverend en voedend masker. Het gelaat wordt gereinigd met Weleda reinigingsproducten en gezuiverd met warme kompressen. Vervolgens wordt de huid gestoomd, zodat alle onzuiverheden gemakkelijk te verwijderen zijn, gevolgd door een dieptereiniging met een passend leemmasker. Daarna volgt een intensief voedend masker. Tijdens het masker ontvangt u een massage van schouders en gelaat. Ter afsluiting wordt een geschikte verzorging aangebracht.

Quick behandeling (35 min.)
Bij deze behandeling ligt de focus op de module die u zelf kunt kiezen! De huid wordt gereinigd met de Weleda milde reinigingsproduct en gezuiverd met warme kompressen. Daarna 1 module naar keuze. Inmasseren van een verzorgend en voedend masker. Ter afsluiting wordt een geschikte verzorging aangebracht.

Modules :
A. Epileren 
B. Verf wimpers of wenkbrauwen
C. Harsen bovenlip of kin.
D. Klassieke massage.
E. Verf wimpers en Wenkbrauwen
F. Harsen bovenlip en kin.

Manicure

Handen verwen retreat, verzachtend handen badje, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, handmassage, ter afsluiting handcrème.


Massage

Klassieke massage: zeer geschikt voor de ontspanning van stramme spieren.
Hot-stone massage: door middel van warme stenen wordt warmte en ontspanning in de spieren gebracht.
Hydro wave massage: voor zwangeren en/of mensen die niet op de buik kunnen liggen, maar wel graag een rugmassage ontvangen.


Oorkaarstherapie

Het gebruik van oorkaarsen heeft een positieve reactie op het oor en de holtes van het hoofd. Het is een oeroude therapie oorspronkelijk afkomstig van de Hop-indianen. Het doel van de behandeling is overtollig oorsmeer te verwijderen uit de gehoorgang. Het resultaat zal bevrijdend, lichter en ontspannen aanvoelen in het hoofd-oor gebied. Geschikt bij verkoudheid, verstoppingen, oorpijn of doofheid.


Pedicure

Voeten zijn vaak de "ondergeschoven kindjes". Ik verzorg uw voeten en sluit de behandeling af met voetcrème. Ervaar het weldadige verschil. De behandeling is uit te breiden met een voet-been massage om even heerlijk te ontspannen. 

Voeten verwen retreat, verwarmend voetenbad, pedicure behandeling, voetmassage, ter afsluiting voetcrème.

 


Prijsopgave van alle behandelingen kunt u vinden onder Tarieven.